-
1
Utilizing side streams of pulse protein processing: A review
Veröffentlicht in Legume science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
A new insight into the gelatinization process of native starches
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
7
-
8
Pea Starch: Composition, Structure and Properties - A Review
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Factors Affecting the Alkaline Cooking Performance of Selected Corn and Sorghum Hybrids
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
Extraction and Characterization of Starch from Alkaline Cooked Corn Masa
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
14
Great Northern Bean Could Improve the Nutritional Value of Instant Noodles
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Extraction and Characterization of Starch from Alkaline Cooked Corn Masa1
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20