-
1
-
2
-
3
-
4
Emulsifier/oil system for reduced calorie cakes
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
5
Alveography in quality assessment of soft white winter wheat cultivars
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
Properties of starches of some West African yams
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
8
Analysis of Dietary Fiber in Feces of Rats Fed with Fiber Supplemented Diets
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
Bread Baking Potential of UHT-Milk
Veröffentlicht in Canadian Institute of Food Science and Technology journal
VolltextArtikel -
10
Composition of Ontario Soybeans and Soymilk
Veröffentlicht in Canadian Institute of Food Science and Technology journal
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Book Review
Veröffentlicht in Canadian Institute of Food Science and Technology journal
VolltextReview -
15
-
16
Book Reviews
Veröffentlicht in Canadian Institute of Food Science and Technology journal
VolltextReview -
17
-
18
Book Reviews
Veröffentlicht in Canadian Institute of Food Science and Technology journal
VolltextReview -
19
-
20