-
1
-
2
-
3
Stability of bixin in annatto oleoresin and dye powder during storage
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
4
Dry milling characteristics of microwave dried maize grains ( Zea mays L.)
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
5
Flavour volatiles of flowers and stalks of Murraya koenigii L
Veröffentlicht in Flavour and fragrance journal
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Nitrogen extractability and functional properties of defatted Erythrina variegata flour
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
Development of smoothies from selected fruit pulps/juices
Veröffentlicht in International food research journal
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Database design for Physical Access Control System for nuclear facilities
Veröffentlicht in Nuclear engineering and design
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Flavour volatiles of flowers and stalks ofMurraya koenigii L
Veröffentlicht in Flavour and fragrance journal
VolltextArtikel -
19
-
20