-
1
Gluten neuropathy: prevalence of neuropathic pain and the role of gluten-free diet
Veröffentlicht in Journal of neurology
VolltextArtikel -
2
-
3
Dry milling characteristics of microwave dried maize grains ( Zea mays L.)
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
4
-
5
Microwave drying and grinding characteristics of wheat ( Triticum aestivum)
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Effect of frying conditions on moisture, fat, and density of papad
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Periodic deformation of oceanic crust in the central Indian Ocean
Veröffentlicht in Journal of Geophysical Research
VolltextArtikel -
16
-
17
Very late onset Friedreich's presenting as spastic tetraparesis without ataxia or neuropathy
Veröffentlicht in Neurology
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20