-
1
Kombucha as a Health-Beneficial Drink for Human Health
Veröffentlicht in Plant foods for human nutrition (Dordrecht)
VolltextArtikel -
2
-
3
The effects of the COVID-19 pandemic on food systems: limitations and opportunities
Veröffentlicht in Discover Food
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
All Aspects of Antioxidant Properties of Kombucha Drink
Veröffentlicht in Biointerface Research in Applied Chemistry
VolltextArtikel -
15
High-Pressure Processing in Food
Veröffentlicht in Biointerface Research in Applied Chemistry
VolltextArtikel -
16
Lead bioremoval from milk by Saccharomyces cerevisiae
Veröffentlicht in Biocatalysis and agricultural biotechnology
VolltextArtikel -
17
Religious Fasting; the Purgation of Soul and Body
Veröffentlicht in Journal of fasting and health
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
The Biosorption Capacity of Saccharomyces Cerevisiae for Cadmium in Milk
Veröffentlicht in Dairy (Basel)
VolltextArtikel