-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Bioactive compounds and health-promoting properties of royal jelly: A review
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
7
-
8
Advances in Research on Food Bioactive Molecules and Health
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
9
-
10
Phosphorylated Starches: Preparation, Properties, Functionality, and Techno‐Applications
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
11
Editorial: Cold Pressed Oils: A Green Source of Specialty Oils
Veröffentlicht in Frontiers in nutrition (Lausanne)
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Occurrence of Tocols in Foods: An Updated Shot of Current Databases
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
17
Detoxification of aflatoxin M1 in yoghurt using probiotics and lactic acid bacteria
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20