-
1
Effect of hydrocolloids on the rheological properties of wheat starch
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
2
THE SOURCE OF CARBON AS A DETERMINANT IN DIASTASE-FORMATION BY ASP. ORYZAE
Veröffentlicht in Current science (Bangalore)
VolltextArtikel -
3
VITAMIN REQUIREMENTS OF SOME LACTIC MICRO-ORGANISMS
Veröffentlicht in Current science (Bangalore)
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Purification and Properties of Citraconase
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
7
MICROBIOLOGICAL DISSIMILATION OF TRICARBALLYLATE AND TRANS-ACONITATE
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
VolltextArtikel -
8
SCIENCE NEWS: SOME THOUGHTS ABOUT INDIAN SCIENCE CONGRESS
Veröffentlicht in Current science (Bangalore)
VolltextArtikel -
9
B12 content of moldy bran and brood lac extracts
Veröffentlicht in Current science (Bangalore)
VolltextArtikel -
10
Type cultures for the microbiological assay of aminoacids
Veröffentlicht in Current science (Bangalore)
VolltextArtikel -
11
Functional properties of native and carboxymethyl guar gum
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Comparative studies on glucoamylases from three fungal sources
Veröffentlicht in Journal of biosciences
VolltextArtikel -
15
Excretion of lysine byMicrococcus glutamicus
Veröffentlicht in Journal of biosciences
VolltextArtikel -
16
Immunochemical relationship between glucoamylases I and II ofAspergillus niger
Veröffentlicht in Journal of biosciences
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20