-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Adherence to optimal ICD programming: an unresolved issue
Veröffentlicht in Revista española de cardiología (English ed.)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Aroma Composition of Wines Produced from Grapes Treated with Organic Amendments
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
La adherencia a una programación óptima del DAI: una asignatura pendiente
Veröffentlicht in Revista española de cardiologia
VolltextArtikel -
17
Metabolomics of Red Wines Aged Traditionally, with Chips or Staves
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
18
The Effect of Yeast, Sugar and Sulfur Dioxide on the Volatile Compounds in Wine
Veröffentlicht in Fermentation (Basel)
VolltextArtikel -
19
-
20
Evaluation of Aroma Compounds in the Process of Wine Ageing with Oak Chips
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel