-
1
-
2
-
3
Authentication of poultry products at the breed level using genetic markers
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
4
Assessing expression of TAS2R16 receptor on the tongue of elderly persons
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
5
-
6
Detection of ovine milk adulteration using taqman real-time pcr assay
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
7
-
8
Authentication of caprine milk and cheese by commercial qPCR assay
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
9
Traces of Human-Mediated Selection in the Gene Pool of Red Deer Populations
Veröffentlicht in Animals (Basel)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Genetic diversity and relatedness among seven red deer (Cervus elaphus) populations
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
13
Analysis of selection signatures in the beef cattle genome
Veröffentlicht in Czech Journal of Animal Science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
COMPARISON OF THE QUALITY OF VEGETABLE OILS DESIGNED FOR THE FRYING FOOD
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
19
-
20