-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Application of Pomace Powder of Black Carrot as a Natural Food Ingredient in Yoghurt
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
9
Application of Agri-Food By-Products in the Food Industry
Veröffentlicht in Agriculture (Basel)
VolltextArtikel -
10
Pumpkin Pomace Powder as a Bioactive Powder Ingredient for Whey Cheese Production
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
11
-
12
Red Onion Peel Powder as a Functional Ingredient for Manufacturing Ricotta Cheese
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
13
Drying Process Modeling and Quality Assessments Regarding an Innovative Seed Dryer
Veröffentlicht in Agriculture (Basel)
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Relevant Skills for Employment and Entrepreneurship in the Agri-Food Sector
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
19
The Evolution of the Romanian Organic Agriculture in a Global Context
Veröffentlicht in Romanian Agricultural Research
VolltextArtikel -
20