-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Emulsifier/oil system for reduced calorie cakes
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
6
-
7
Properties of starches of some West African yams
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Alveography in quality assessment of soft white winter wheat cultivars
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
11
Beurteilung der Inversionswirkung von Stärkesirupen vom Standpunkt der Bonbonerzeuger
Veröffentlicht in Starch - Stärke
VolltextArtikel -
12
-
13
Analysis of Dietary Fiber in Feces of Rats Fed with Fiber Supplemented Diets
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
14
Bread Baking Potential of UHT-Milk
Veröffentlicht in Canadian Institute of Food Science and Technology journal
VolltextArtikel -
15
Composition of Ontario Soybeans and Soymilk
Veröffentlicht in Canadian Institute of Food Science and Technology journal
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Book Review
Veröffentlicht in Canadian Institute of Food Science and Technology journal
VolltextReview -
20