-
1
Studies on the Proteins of Human Milk
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
Study on Fatty Acid Compositions in Milk Fats of Foreign Butter Oils
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
A Comparison of the Pro-Milk and Kjeldahl Methods for Determining Milk Protein
Veröffentlicht in Nippon Nōgeikagaku Kaishi
VolltextArtikel -
7
A Study on the Carbohydrates Content of Protein in Human and Cow's Milk
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Studles on the Phospholipid in Cow's and Human Milks (Part 1)
Veröffentlicht in Eiyo To Shokuryo
VolltextArtikel -
19
Studies on the Physical and Chemical Properties of Casein Micelles in Milk
Veröffentlicht in Nihon Chikusan Gakkaiho
VolltextArtikel -
20
Studies on the Physical and Chemical Properties of Casein Micelles in Milk
Veröffentlicht in Nihon Chikusan Gakkaiho
VolltextArtikel