-
1
Banana starch: production, physicochemical properties, and digestibility—a review
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Isolation of Small Starch Granules and Determination of Their Fat Mimic Characteristics
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
Structure of chia seed polysaccharide exudate
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Arabinose-Containing Oligosaccharides from Tamarind Xyloglucan
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
10
Formylation of primary hydroxyl groups in sugars
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
11
Diabetogenic action of 5-thio-D-glucopyranose in rats
Veröffentlicht in Biochemistry (Easton)
VolltextArtikel -
12
-
13
Inhibition of Mouse Sarcoma 180 by a Wheat Hemicellulose B Preparation
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
14
Improved synthesis of acylated 3-amino-3-deoxy-D-ribofuranose
Veröffentlicht in Journal of organic chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
4-Thio-D-arabinofuranosylpyrimidine nucleosides
Veröffentlicht in Journal of organic chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
Synthesis and properties of nucleotides containing 4-thio-D-ribofuranose
Veröffentlicht in Biochemistry (Easton)
VolltextArtikel -
20
UNUSUAL STRUCTURES IN CORN STARCH GRANULES
Veröffentlicht in Journal of biochemistry (Tokyo)
VolltextArtikel