-
1
-
2
Characterization of the Viable but Nonculturable (VBNC) State in Saccharomyces cerevisiae
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
3
Application of flow cytometry to wine microorganisms
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
4
-
5
The establishment of a fungal consortium in a new winery
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Colonization of Wild Saccharomyces cerevisiae Strains in a New Winery
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
12
Évolution des études réalisées en microbiologie au service de la qualité du vin
Veröffentlicht in Territoires du vin
VolltextArtikel -
13
La cytométrie appliquée aux mircoorganismes du vin
Veröffentlicht in BIO web of conferences
VolltextArtikel -
14
Origine des levures de terroir : vignoble et/ou cuverie ?
Veröffentlicht in Territoires du vin
VolltextArtikel -
15
-
16
Evaluation of three Brettanomyces qPCR commercial kits: results from an interlaboratory study
Veröffentlicht in OENO one
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20