-
1
Exergy analysis and thermodynamic accounting of utilities
Veröffentlicht in Energy (Oxford)
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
exergy balance: a diagnostic tool for energy optimization
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
Prediction of the sorptional equilibrium relationship for the drying of foodstuffs
Veröffentlicht in AIChE journal
VolltextArtikel -
6
Synthesis of chemical reaction paths
Veröffentlicht in Computers & chemical engineering
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Can Material Influence on the Performance of Rotating Cookers
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
Multiobjective analysis in modeling the petrochemical industry
Veröffentlicht in Chemical engineering science
VolltextArtikel -
14
Studies on the synthesis of chemical reaction paths—I
Veröffentlicht in Chemical engineering science
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Kinetics of the approach to sorptional equilibrium by a foodstuff
Veröffentlicht in AIChE journal
VolltextArtikel -
18
THERMAL CONDUCTIVITY OF APPLES AS A FUNCTION OF MOISTURE CONTENT
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
19
-
20
KINETICS OF WATER VAPOR DESORPTION FROM APPLES
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel