-
1
Thermogelation of methylcellulose : rheological considerations
Veröffentlicht in Polymer (Guilford)
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
The stability of guar gum in an aqueous system under acidic conditions
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
5
Robotic pancreaticoduodenectomy and cholecystectomy
Veröffentlicht in HPB (Oxford, England)
VolltextArtikel -
6
Robotic extrahepatic biliary resection with Roux-Y hepaticojejunostomy
Veröffentlicht in HPB (Oxford, England)
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Rheological characterisation of polymer gels
Veröffentlicht in Progress in polymer science
VolltextArtikel -
14
Globular protein gelation—theory and experiment
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
15
-
16
On the Mark–Houwink parameters for galactomannans
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Dissolution kinetics of guar gum powders—III. Effect of particle size
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
20
Rheological characterisation of gelatins from mammalian and marine sources
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel