-
1
-
2
-
3
Precision Nutrition and the Microbiome, Part I: Current State of the Science
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
4
Bacteriocins — a viable alternative to antibiotics?
Veröffentlicht in Nature reviews. Microbiology
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Gut Bifidobacteria Populations in Human Health and Aging
Veröffentlicht in Frontiers in microbiology
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Bacteriocin diversity, function, discovery and application as antimicrobials
Veröffentlicht in Nature reviews. Microbiology
VolltextArtikel -
13
Bacteriocin Production: a Probiotic Trait?
Veröffentlicht in Applied and Environmental Microbiology
VolltextArtikel -
14
Gut microbiota, obesity and diabetes
Veröffentlicht in Postgraduate medical journal
VolltextArtikel -
15
-
16
More to gain: dietary energy density is related to smoking status in US adults
Veröffentlicht in BMC public health
VolltextArtikel -
17
Exploiting gut bacteriophages for human health
Veröffentlicht in Trends in microbiology (Regular ed.)
VolltextArtikel -
18
The α-amylase and α-glucosidase inhibitory effects of Irish seaweed extracts
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20
Whole-Virome Analysis Sheds Light on Viral Dark Matter in Inflammatory Bowel Disease
Veröffentlicht in Cell host & microbe
VolltextArtikel