-
1
-
2
-
3
-
4
The relationship of dietary factors to the toxicity of alloxan
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
TOCOPHEROL AND HEMOLYSIS IN VIVO AND IN VITRO
Veröffentlicht in Annals of the New York Academy of Sciences
VolltextArtikel -
8
The Relationship of Dietary Factors to the Toxicity of Alloxan1
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
9
TOCOPHEROL AND HEMOLYSIS IN VIVO AND IN VITRO
Veröffentlicht in Annals of the New York Academy of Sciences
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Yeast in the Production of Dietary Massive Hepatic Necrosis in Rats1
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
13
Red Palm Oil in the Prevention of Vitamin A Deficiency12
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
14
Red Palm Oil in the Prevention of Vitamin A Deficiency
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Hemolysis with alloxan and alloxan-like compounds, and the protective action of tocopherol
Veröffentlicht in Blood
VolltextArtikel -
19
-
20