-
1
Strain diversity and phage resistance in complex dairy starter cultures
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
Microbiological aspects of processing and storage of edible insects
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
3
Effects of sodium reduction scenarios on fermentation and quality of sauerkraut
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Microbiota of Tayohounta, a fermented baobab flavour food of Benin
Veröffentlicht in African journal of biotechnology
VolltextArtikel -
8
-
9
Lung function
Veröffentlicht in Occupational and environmental medicine (London, England)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Strain diversity in Saccharomyces cerevisiae thiamine production capacity
Veröffentlicht in Yeast (Chichester, England)
VolltextArtikel -
14
-
15
Proinflammatory Effects of Hypoglycemia in Humans With or Without Diabetes
Veröffentlicht in Diabetes (New York, N.Y.)
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20