-
1
Analysis of the sharpness of blades for food cutting
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Thermal-mechanical treatment of blackcurrant pomace for enrichment in yoghurt
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Survival of White-Tailed Deer Fawns in Southern Illinois
Veröffentlicht in The Journal of wildlife management
VolltextArtikel -
7
Comparative cleaning tests with modified protein and starch residues
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Temperaturabhängigkeit von Differenzschwellen der Süßewahrnehmung
Veröffentlicht in Lebensmittelchemie
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Phase Transition Stability of Cocoa Butter Emulsions
Veröffentlicht in Food biophysics
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Survival of white-tailed deer fawns on Marine Corps Base Quantico
Veröffentlicht in The Journal of wildlife management
VolltextArtikel