-
1
-
2
-
3
-
4
Electromagnetic, Air and Fat Frying of Plant Protein-Based Batter-Coated Foods
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Challenges and Prospects of Plant-Protein-Based 3D Printing
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
8
Osmotic and convective hot air drying of sweet gourd
Veröffentlicht in Food science and biotechnology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Efficient Feature Mapping in Classifying Proportional Data
Veröffentlicht in IEEE access
VolltextArtikel -
13
-
14
An insight on sources and biodegradation of bioplastics: a review
Veröffentlicht in 3 Biotech
VolltextArtikel -
15
Correction to: Osmotic and convective hot air drying of sweet gourd
Veröffentlicht in Food science and biotechnology
VolltextArtikel -
16
Nondestructive internal quality inspection of pear fruit by X-ray CT using machine learning
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
17
-
18
Thermomechanical transitions of meat-analog based fried foods batter coating
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20