-
1
-
2
-
3
Influence of starter cultures on the antioxidant activity of kombucha beverage
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
Synthetic study on the angular triquinanes
Veröffentlicht in Journal of the Serbian Chemical Society
VolltextArtikel -
5
Milk-based beverages obtained by Kombucha application
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Kinetics of saccharose fermentation by Kombucha
Veröffentlicht in Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly
VolltextArtikel -
9
Optimization of frozen wild blueberry vacuum drying process
Veröffentlicht in Hemijska industrija
VolltextArtikel -
10
-
11
Reversed-phase thin-layer chromatography behavior of aldopentose derivatives
Veröffentlicht in Hemijska industrija
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
The role and duties of client in public procurement management
Veröffentlicht in Tehnika (Beograd)
VolltextArtikel -
15
-
16
ЕПИСТОЛОГРАФИЈА КАО ХИБРИДНА ФОРМА У ДЈЕЛУ С. М. ЉУБИШЕ: Прилог генологији
Veröffentlicht in Riječ (Nikšić)
VolltextArtikel -
17
-
18
Статистичка анализа средњих, великих и малих вода реке Топлице
Veröffentlicht in Glasnik Srpskog geografskog društva (1948)
VolltextArtikel -
19
-
20
МУДРАЦ МАКЕДОНСКОГ ПИСМА: Књижевно дjело Блажа Конеског
Veröffentlicht in Riječ (Nikšić)
VolltextArtikel