-
1
Effect of Heating on the Stability of Quinolones in Milk
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
2
Poly(ADP-ribose) glycohydrolase silencing protects against H2O2-induced cell death
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
3
Effect of heat treatments on stability of β-lactams in milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
The ups and downs of tannins as inhibitors of poly(ADP-ribose)glycohydrolase
Veröffentlicht in Molecules
VolltextArtikel -
15
-
16
Validation of Receptor-Binding Assays To Detect Antibiotics in Goat's Milk
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Occurrence of Antibiotic Residues in Milk from Manchega Ewe Dairy Farms
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel