-
1
Using Vis-NIR Spectroscopy for Predicting Quality Compounds in Foods
Veröffentlicht in Sensors (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Safety and Protective Activities of Manufactured Alcohol-Free Beers
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
7
-
8
Methodology for Continuous Improvement Projects in Housing Constructions
Veröffentlicht in Buildings (Basel)
VolltextArtikel -
9
Toxicological and Nutraceutical Screening Assays of Some Artificial Sweeteners
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
10
-
11
In Vivo and In Vitro Studies Assessing the Safety of Monosodium Glutamate
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
12
-
13
Impaired mRNA splicing and proteostasis in preadipocytes in obesity-related metabolic disease
Veröffentlicht in eLife
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20