-
1
-
2
-
3
-
4
A 2D dynamic model for fouling performance of plate heat exchangers
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
5
-
6
Efficacy of electrolyzed oxidizing water for the microbial safety and quality of eggs
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
7
pH spatial distribution model during ripening of Camembert cheese
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Finite element analysis of microwave heating of solid foods
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
The finite-element method in food processing: A review
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
16
-
17
Flow properties of powders using four testers — measurement, comparison and assessment
Veröffentlicht in Powder technology
VolltextArtikel -
18
Evaluation of the computer controlled dynamic yield locus tester
Veröffentlicht in Powder technology
VolltextArtikel -
19
-
20