-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Dynamic growth models for L. monocytogenes during ripening in Camembert cheese
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
6
A 2D dynamic model for fouling performance of plate heat exchangers
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
7
Effect of Feed Segregation on the Commercial Hen and Egg Quality
Veröffentlicht in Journal of applied poultry research
VolltextArtikel -
8
-
9
pH spatial distribution model during ripening of Camembert cheese
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
10
Efficacy of electrolyzed oxidizing water for the microbial safety and quality of eggs
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Finite element analysis of microwave heating of solid foods
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
17
-
18
The finite-element method in food processing: A review
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
19
-
20
Flow properties of powders using four testers — measurement, comparison and assessment
Veröffentlicht in Powder technology
VolltextArtikel