-
1
-
2
Perceptual attributes of poultry and other meat products: A repertory grid application
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
The quest for the ideal product: Comparing different methods and approaches
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
10
Sensory evidence for olfactory receptors with opposite chiral selectivity
Veröffentlicht in Behavioural brain research
VolltextArtikel -
11
Principal component analysis of TI-curves: Three methods compared
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
12
Interpreting generalized procrustes analysis ‘analysis of variance’ tables
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Characterization and Alterations of Hispano-Moresque Tiles of 14th Century
Veröffentlicht in Key engineering materials
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Acute symptomatic seizures in cerebral venous thrombosis
Veröffentlicht in Neurology
VolltextArtikel -
20
Regulation of Mutagenic DNA Polymerase V Activation in Space and Time
Veröffentlicht in PLoS genetics
VolltextArtikel