-
1
Perceptual attributes of poultry and other meat products: A repertory grid application
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
2
-
3
Shrivel development in kiwifruit
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Sex differences in stroke reperfusion therapy in Aotearoa (New Zealand)
Veröffentlicht in Internal medicine journal
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Characterization and Alterations of Hispano-Moresque Tiles of 14th Century
Veröffentlicht in Key engineering materials
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
The quest for the ideal product: Comparing different methods and approaches
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
16
-
17
Sensory evidence for olfactory receptors with opposite chiral selectivity
Veröffentlicht in Behavioural brain research
VolltextArtikel -
18
Interpreting generalized procrustes analysis ‘analysis of variance’ tables
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
19
Principal component analysis of TI-curves: Three methods compared
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
20