-
1
The training and retention of chefs
Veröffentlicht in International journal of contemporary hospitality management
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Women and Wine in the UK: A Business Opportunity for Bars
Veröffentlicht in Journal of food products marketing
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Customer satisfaction and waiting staff
Veröffentlicht in International journal of contemporary hospitality management
VolltextArtikel -
11
The importance of waiting staff in restaurant service
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
12
Rent and the lessee
Veröffentlicht in International journal of contemporary hospitality management
VolltextArtikel -
13
Responsible Alcohol Service: Ethics and the Licensee
Veröffentlicht in The Service industries journal
VolltextArtikel -
14
What is the ideal public house licensee?
Veröffentlicht in British food journal (1966)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Women customers in pubs: still a business opportunity
Veröffentlicht in International journal of wine business research
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Creating a profession: suggestions for the licensed trade
Veröffentlicht in Journal of European industrial training
VolltextArtikel