-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Effects of delivery room quality improvement on premature infant outcomes
Veröffentlicht in Journal of perinatology
VolltextArtikel -
8
Cheese pH, Protein Concentration, and Formation of Calcium Lactate Crystals
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Rheological properties of blueberry puree for processing applications
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Viscosity of blueberry and raspberry juices for processing applications
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
17
Lipoxygenase activity in walnuts and almonds
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Thermal Properties of Aloe Vera Powder and Rheology of Reconstituted Gels
Veröffentlicht in Transactions of the ASABE
VolltextArtikel