-
1
Soy Protein and Cardiovascular Disease: The Impact of Bioactive Components in Soy
Veröffentlicht in Nutrition reviews
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Dietary Soy β-Conglycinin (7S Globulin) Inhibits Atherosclerosis in Mice
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
9
Protein-saponin interaction and its influence on blood lipids
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Overview of Proposed Mechanisms for the Hypocholesterolemic Effect of Soy
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
SOY-NEW HEALTH BENEFITS ASSOCIATED WITH AN ANCIENT FOOD
Veröffentlicht in Nutrition today (Annapolis)
VolltextArtikel -
17
A novel maize‐based dietary fiber is well tolerated in humans
Veröffentlicht in The FASEB journal
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Effect of Novel Maize‐based Dietary Fibers on Postprandial Glycemia
Veröffentlicht in The FASEB journal
VolltextArtikel