-
1
Identification of pollen taxa by different microscopy techniques
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Detection of Carrageenan in Cheese Using Lectin Histochemistry
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
6
-
7
Detection of Carrageenan in Meat Products Using Lectin Histochemistry
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Physico-Chemical and Melissopalynological Characterization of Czech Honey
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
12
Numerical methods and image processing techniques for melissopalynological honey analysis
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
13
Pollen diversity in honeys of the Czech Republic in the 2019 season
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
14
Development of Immunohistochemical Methods for Casein Detection in Meat Products
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
15
-
16
Immunofluorescence detection of milk protein in meat products
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
17
-
18
Stereological analysis of pea protein in model samples
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
19
-
20
Detection of native starches in meat products using histochemical Lugol Calleja method
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel