-
1
Can bread wheat quality be determined by gluten index?
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
2
Production of Tanoor Bread with Hard White and Other U.S. Wheats
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
3
Production of Pita Bread with Hard White and Other U.S. Wheats
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
4
Distribution of total and soluble fiber in various millstreams of wheat
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
A technique for separation of wheat germ by impacting and subsequent grinding
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
6
An experimental milling technique for various flour extraction levels
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
7
Changes in milling properties of newly harvested hard wheat during storage
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Saltation Velocity of Wheat Materials in Horizontal Flow
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
12
-
13
Modeling the Economic Evaluation of Wheat Flour Milling Operations
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16