-
1
-
2
The Impact of Fermentation on the Antioxidant Activity of Food Products
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
3
Algae as a potential source of protein meat alternatives
Veröffentlicht in Frontiers in nutrition (Lausanne)
VolltextArtikel -
4
Revealing the Potency of Growth Factors in Bovine Colostrum
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
5
Lower Bound on Preserved Flood Duration in Fluvial Bedform Stratigraphy
Veröffentlicht in Geophysical research letters
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Autonomic Wireless Sensor Networks: A Systematic Literature Review
Veröffentlicht in Journal of sensors
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Argentinian Rose Petals as a Source of Antioxidant and Antimicrobial Compounds
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
A 12-Month Phase 3 Study of Pasireotide in Cushing's Disease
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel -
17
-
18
Historically unprecedented global glacier decline in the early 21st century
Veröffentlicht in Journal of glaciology
VolltextArtikel -
19
-
20