-
1
-
2
-
3
The Impact of Fermentation on the Antioxidant Activity of Food Products
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
4
Presence of pesticides in surface water from four sub-basins in Argentina
Veröffentlicht in Chemosphere (Oxford)
VolltextArtikel -
5
Algae as a potential source of protein meat alternatives
Veröffentlicht in Frontiers in nutrition (Lausanne)
VolltextArtikel -
6
Revealing the Potency of Growth Factors in Bovine Colostrum
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
The Human Gut Virome and Its Relationship with Nontransmissible Chronic Diseases
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
11
Food Environment and Its Effects on Human Nutrition and Health
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
12
Zoometric Characterization of Creole Cows from the Southern Amazon Region of Peru
Veröffentlicht in Diversity (Basel)
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Exploring the microbiome of two uterine sites in cows
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20