-
1
-
2
Anthocyanins and polyphenol oxidase from dried arils of pomegranate ( Punica granatum L.)
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Relationship between C:N/C:O stoichiometry and ecosystem services in managed production systems
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
7
Temperatures and the growth and development of wheat: a review
Veröffentlicht in European journal of agronomy
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Food, hunger, health, and climate change
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
11
Root carbon input in organic and inorganic fertilizer-based systems
Veröffentlicht in Plant and soil
VolltextArtikel -
12
Deconstructing crop processes and models via identities
Veröffentlicht in Plant, cell and environment
VolltextArtikel -
13
-
14
Evaluation of Sustainability of Irrigated Crops in Arid Regions, China
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Agroecology, scaling and interdisciplinarity
Veröffentlicht in Agriculture, Ecosystems and Environment
VolltextArtikel -
18
-
19
National carbon stocks: Move on to a carbon currency standard
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
20