-
1
-
2
-
3
Reversible Inactivation of Polyphenol Oxidase
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
4
Pre-freezing processing of Golden Delicious apple slices
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
Refrigerated apple slices: effects of pH, sulfites and calcium on texture
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
-
7
Ascorbic Acid
Veröffentlicht in Industrial & engineering chemistry. Analytical edition
VolltextArtikel -
8
Determination of Sulfur Dioxide in Fruits
Veröffentlicht in Industrial & engineering chemistry. Analytical edition
VolltextArtikel -
9
Resolving the fibrotic niche of human liver cirrhosis at single-cell level
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
10
COLOR MEASUREMENT and DETERIORATION IN GRAPE and BERRY JUICES and CONCENTRATES
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
Factors Affecting Death of Yeast by Sulfur Dioxide 1
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
The RNA-Editing Enzyme ADAR1 Controls Innate Immune Responses to RNA
Veröffentlicht in Cell reports (Cambridge)
VolltextArtikel -
16
Ageing compromises mouse thymus function and remodels epithelial cell differentiation
Veröffentlicht in eLife
VolltextArtikel -
17
-
18
G&T-seq: parallel sequencing of single-cell genomes and transcriptomes
Veröffentlicht in Nature methods
VolltextArtikel -
19
-
20
Expansion of the Gene Ontology knowledgebase and resources
Veröffentlicht in Nucleic acids research
VolltextArtikel