-
1
Production of peanut flour from microwave vacuum-dried peanuts
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
The potential commercial aspects of gossypol
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
4
Development of partially defatted almonds: laboratory evaluations
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
-
6
Protection of Peanut Flour from Microwave Vacuum-Dried Peanuts
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
Pilot plant preparation of defatted peanuts
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
8
Defatted peanuts: Preliminary cost study
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
9
Processing variables in peanut protein preparation
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
10
Pre‐treatment of peanut kernels for effective skin removal
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
11
PRODUCTION OF PEANUT PROTEIN
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Filtration‐extraction of safflower seed on a bench scale
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
19
-
20
Recovery of gossypol from cottonseed gums
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel