-
1
Feeding to Produce n-3 Fatty Acid-enriched Table Eggs
Veröffentlicht in The Journal of Poultry Science
VolltextArtikel -
2
Enrichment of table eggs with lutein
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
3
Importance of sensory evaluation in assessment of egg quality
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Multiallelic marker system for traceability of Black Slavonian pig meat
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
11
Feeding to Produce n-3 Fatty Acid-enriched Table Eggs
Veröffentlicht in The Journal of Poultry Science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
VAŽNOST SENZORNE EVALUACIJE U PROCJENI KVALITETE JAJA
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
POVEZANOST RYR1 GENA S PROIZVODNIM I KLAONIČKIM SVOJSTVIMA SVINJA
Veröffentlicht in Krmiva
VolltextArtikel