-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Thermal technologies to enhance starch performance and starchy products
Veröffentlicht in Current opinion in food science
VolltextArtikel -
6
Solubility of different salts used in the control of the water activity of foods
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
7
MATHEMATICAL MODELING OF ORANGE SEED DRYING KINETICS
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
8
PHYSICOCHEMICAL AND RHEOLOGICAL CHARACTERIZATION OF AVOCADO OILS
Veröffentlicht in Ciência e agrotecnologia
VolltextArtikel -
9
The effect of encapsulants on the heat of sorption in vacuum-dried cajá powder
Veröffentlicht in Ciência agronômica
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Water adsorption isotherms and thermodynamic properties of cassava bagasse
Veröffentlicht in Thermochimica acta
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20