-
1
Screening respondents to increase data quality in consumer tests
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Effect of Salt Reduction on Consumer Acceptance and Sensory Quality of Food
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
6
An approach for clustering consumers by their top‐box and top‐choice responses
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
7
-
8
Food choice motives and bread liking of consumers embracing hedonistic and traditional values
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
9
A method for estimating the frequency and cost of voltage sags
Veröffentlicht in IEEE transactions on power systems
VolltextArtikel -
10
-
11
Headspace volatiles contributing to flavour and consumer liking of wellness beverages
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Headspace volatiles contributing to flavour and consumer liking of wellness beverages
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20