-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Chemical Composition and Nutritional Value of Three Sonchus Species
Veröffentlicht in International Journal of Food Science
VolltextArtikel -
6
Effects of processing with dry heat and wet heat on the antioxidant profile of sorghum
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
Bioavailability of zinc in Wistar rats fed with rice fortified with zinc oxide
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
8
-
9
Antioxidant in Mango (Mangifera indica L.) Pulp
Veröffentlicht in Plant foods for human nutrition (Dordrecht)
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Carotenoids in the pulp and peel of bananas from 15 cultivars in two ripening stages
Veröffentlicht in Revista Ceres
VolltextArtikel -
13
-
14
Quali-Quantitative Profile of Native Carotenoids in Kumquat from Brazil by HPLC-DAD-APCI/MS
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20