-
1
Effects of calcium on development of anaerobic acidogenic biofilms
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
2
-
3
Instability caused by high strength of cheese whey in a UASB reactor
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
4
Viscous properties of salmon surimi paste
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
5
Kinetics of whey: lactose acidogenesis
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
6
Diffusion of lactose in acidogenic biofilms
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
7
Acidogenic fermentation of lactose
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
8
Intrinsic fermentation kinetics of lactose in acidogenic biofilms
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
9
Influence of whey protein continuous acidogenic degradation of lactose
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Utilization of volatile fatty acids in methanogenic biofilms
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Digital simulation of pulmonary microvascular exchange
Veröffentlicht in Computers in biology and medicine
VolltextArtikel -
18
-
19
Effective diffusivities of volatile fatty acids in methanogenic biofilms
Veröffentlicht in Bioresource technology
VolltextArtikel -
20
Pulmonary microvascular exchange: An analog computer simulation
Veröffentlicht in Microvascular research
VolltextArtikel