-
1
-
2
-
3
Key issues and challenges in whole wheat flour milling and storage
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
4
-
5
Metabolomics of acid whey derived from Greek yogurt
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Sensory and nutritional quality of dehydrated potato flakes in long-term storage
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
14
Optimization of oat amylase activity during sprouting to enhance sugar production
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
Effects of long-term storage on sensory and nutritional quality of rolled oats
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
17
-
18
Key issues and challenges in whole wheat flour milling and storage
Veröffentlicht in Journal of Cereal Science
VolltextArtikel -
19
Assessment of Oxidative Stability for Lipids
Veröffentlicht in Current Protocols in Food Analytical Chemistry
VolltextArtikel -
20