-
1
-
2
Mycobiota and Mycotoxin Contamination of Traditional and Industrial Dry-Fermented Sausage Kulen
Veröffentlicht in Toxins
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Utjecaj lokaliteta na sigurnost i kvalitetu slavonske kobasice
Veröffentlicht in Veterinarska stanica
VolltextArtikel -
9
-
10
Mikotoksini aflatoksini i okratoksini: prijetnja sigurnosti tradicionalnih mesnih proizvoda
Veröffentlicht in MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu
VolltextMagazinearticle -
11
Long-term prophylaxis of hereditary angioedema
Veröffentlicht in Liječnički vjesnik
VolltextArtikel -
12
-
13
Emerging Trends in the Epidemiology of COVID-19: The Croatian 'One Health' Perspective
Veröffentlicht in Viruses
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
BOŽIĆ I NOVA GODINA U PODUČAVANJU ENGLESKOG JEZIKA U NIŽIM RAZREDIMA OSNOVNE ŠKOLE
Veröffentlicht in Magistra Iadertina
VolltextArtikel