-
1
Soft-sensor for on-line estimation of ethanol concentrations in wine stills
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Modeling of yeast metabolism and process dynamics in batch fermentation
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
3
-
4
Data reconciliation and parameter estimation in flux-balance analysis
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
5
-
6
Expanding a dynamic flux balance model of yeast fermentation to genome-scale
Veröffentlicht in BMC systems biology
VolltextArtikel -
7
Monitoring large scale wine fermentations with infrared spectroscopy
Veröffentlicht in Talanta (Oxford)
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Realistic model of a solid substrate fermentation packed-bed pilot bioreactor
Veröffentlicht in Process biochemistry (1991)
VolltextArtikel -
20