-
1
-
2
-
3
-
4
Differences in Swallowing between High and Low Concentration Taste Stimuli
Veröffentlicht in BioMed research international
VolltextArtikel -
5
-
6
The effect of taste and palatability on lingual swallowing pressure
Veröffentlicht in Dysphagia
VolltextArtikel -
7
-
8
The Effect of Barium on Perceptions of Taste Intensity and Palatability
Veröffentlicht in Dysphagia
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Effects of chemesthetic stimuli mixtures with barium on swallowing apnea duration
Veröffentlicht in The Laryngoscope
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Main Taste Effects on Swallowing Apnea Duration in Healthy Adults
Veröffentlicht in Otolaryngology-head and neck surgery
VolltextArtikel -
15
-
16
Sweet–sour mixture suppression in older and young adults
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
17
A comparison of consistency and taste of five commercial thickeners
Veröffentlicht in Dysphagia
VolltextArtikel -
18
Measuring taste acceptance in neurologically impaired adults
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
19
The Role of Chemosenses in Swallowing Disorders Across the Lifespan
Veröffentlicht in Chemosensory perception
VolltextArtikel -
20
The Effect of Chemesthesis on Swallowing Apnea Duration
Veröffentlicht in Otolaryngology-head and neck surgery
VolltextArtikel