-
1
A Simple Technique for Accurate Diathermy Destruction of Urethral Meatal Warts
Veröffentlicht in Urology (Ridgewood, N.J.)
VolltextArtikel -
2
High and low rigor temperature effects on sheep meat tenderness and ageing
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
3
-
4
Effect of muscle restraint on sheep meat tenderness with rigor mortis at 18°C
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
5
Effects of pre-slaughter administration of antifreeze proteins on frozen meat quality
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
6
Effect of Antifreeze Proteins on the Motility of Ram Spermatozoa
Veröffentlicht in Cryobiology
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
The effects of non-vacuum packaging systems on drip loss from chilled beef
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20