-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Turmeric products: Evaluation of curcumin and trace elements
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
8
Acrylamide in alternative snacks to potato: A review
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
9
Kurtosis-based projection pursuit analysis to evaluate South American rapadura
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Antibiotic residues in dairy products in Africa: A systematic review
Veröffentlicht in Food chemistry advances
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Editorial overview: Acrylamide: What is known after two decades
Veröffentlicht in Current opinion in food science
VolltextArtikel -
17
-
18
Ésteres de cloropropanóis e de glicidol em alimentos
Veröffentlicht in Química nova
VolltextArtikel -
19
Determination of acrylamide levels in selected foods in Brazil
Veröffentlicht in Food additives and contaminants
VolltextArtikel -
20