-
1
-
2
-
3
The Influence of Swelling on Elastic Properties of Polyacrylamide Hydrogels
Veröffentlicht in Frontiers in materials
VolltextArtikel -
4
-
5
Dynamics of sheared droplets filled with non-Brownian particles
Veröffentlicht in Rheologica acta
VolltextArtikel -
6
Control over Colloidal Aggregation in Monolayers of Latex Particles at the Oil−Water Interface
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
7
Effect of geometrical confinement on the flow of soft microgel particle pastes
Veröffentlicht in Rheologica acta
VolltextArtikel -
8
-
9
Effect of Confinement on Droplet Coalescence in Shear Flow
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
10
-
11
Influence of intrinsic and extrinsic factors on rheology of pectin–calcium gels
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
MICROSTRUCTURAL EVOLUTION IN POLYMER BLENDS
Veröffentlicht in Annual review of fluid mechanics
VolltextArtikel -
16
-
17
How Yeast Impacts the Effect of Ascorbic Acid on Wheat Flour Dough Extensional Rheology
Veröffentlicht in Food biophysics
VolltextArtikel -
18
-
19
Powdered Cross-Linked Gelatin Methacryloyl as an Injectable Hydrogel for Adipose Tissue Engineering
Veröffentlicht in Gels
VolltextArtikel -
20
Analysis of the magnetic rod interfacial stress rheometer
Veröffentlicht in Journal of rheology (New York : 1978)
VolltextArtikel